.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, July 7, 2010

menghitung hari~~~

aku skrang duk menghitung hari-hari terakhir aku di sunway..sunway sangat best dah geng2 department aku pun sangat best..tapi best lagi geng2 yang lama..miss u cps, sfm, kak sal, kak wir and maslina..

13hb july adalah hari terakhir aku di sivc n shl..GOOD BYE SUNWAY..what to do..life must go on..we need more for survive..and we need to reach the target..aku dah set GOAL hidup aku..

di tempat baru, aku harap aku dapat belajar banyak perkara..aku punya cita2..aku harap tahun 2011 adalah tahun aku sambung belajar untuk dapatkan professional cert..aku ader cita2..

Hidup aku skrg dah lengkap dan aku mahu cari yang lebih lengkap untuk keluarga aku sendiri dah adik2 aku jugak..aku bukan dari golongan berada..dan YES..Sunway adalah platform untuk aku dapatkan kerja tempat lain..

bukan aku tak sayang SIVc tu tapi hampir 3 tahun aku buat kerja sama dan tak der perkembangan untuk knowledge aku..tapi aku sempat lah blaja benda baru time kak sal brenti dulu..walaupun sekejap..aku bangga jugak lah..lps maternity aku dah x diberi peluang lagi..itu membuatkan aku kuat semangat nak cari kerja lain..

BIG THANK TO MY NEW WORK PLACE..