.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, January 24, 2012

Pembukaan 2012 - Antara Suka dan Duka

Hai...Ini Mungkin Post pertama selepas wish New year....Aiya...memang post pertama....sudah bersawang blog ku ni....Apa boleh buat...banyak kerja nak wat as freelance account ni.....adhoiiiii.............

Pe kabar rakan2 yang sudi singgah kat blog tak seberapa ni? sampai Nuffnang pun tak sudi letak klan...hohoho...tak per lah, mummy bukan berbelog nak duit ohh  k.............

Actually pembukaan tahun 2012 memang satu kenangan dan takkan ku lupakan...di mulakan dengan kesahihan aku mengandung anak kedua.....hohoho si kecik akan jadi kakak............haish....aku rupa nya tak sedar aku mengandung dah 2 bulan...bukan main aku pakai losyen mustajab ingat kan aku dah themukkkk.....rupa2 nya berisi.....ni belum tambah dengan makan nenas, teman Eryna Xray, Eryna pijak2 perut dan tak pantang makan, naik roller coaster dan mainan kat genting..padahall terpampang.."pregnancy X"....aish...doakan anak saya sihat yer kengkawan....dalam happy2...ader kesedihan yang berlaku....


Iphone3 suez "dikebas" orang....suez sayangkan sangat telipon tu...itu gift Husband untuk Suez dan jugak banyak kenangan pembesaran Eryna dalam phone tu...dari belum boleh merangkak sampai lah dah dewasa pandai cakap ni....memang sadis giler.....Suez berdoa setiap hari moga org tu pulangkan telifon untuk sekejap pun tak per, transfer semua gambar dan video termasuk contact, nak amik balik ...amiklah sebab Suez dah ader phone baru.....terutama kepada Staff dan pengunjung SPAD PUTRAJAYA yang yang datang pada 2 january 2012.Please lah pulangkan sekejap phone tu pada Suez.

So setakat ni dulu update cerita terbaru...sebab suez nak buat kerja....kerja dan terus bekerja.......waktu pagi2 cam nilah idea datang dan motivasi ader banyak.....

Selamat tido kengkawan....

Tuesday, January 3, 2012

2012 - Nothing special yet for SUEZ....

Assalamualaikum semua kawan2 blogger...lama tak update kat sini...sekarang sangat busy sebab dah tutup tahun 2011- bermakna suez nak kena standby untuk audit....2 company plak tu...account pun belum ready lagi...uwaa  stress....

untuk tahun 2012 ni...Suez tak der azam baru...sebab apa yang berlaku dan bakal berlaku..kita lalui sahaja lah yer.....

so ...sebagai penutup tahun 2011...jom layan gambar suez p holiday dengan adik2 suez dan jugak kelaurga mentua Suez...

 ni adik2 Suez adan anak sedara bersama se kecik suez...bawak p genting
 Ha...si kecik yang suka bergaya
 Suez plak yang macam badut...hahahha
 adik lelaki yang sangat nakal
 di melaka-..sesi bersama keluarga husband....dan boboiboy....kegemaran eryna
 ni mak mentua dan ipar2 ku...
 suez dan si tecik...eryna
Walid dan eryna....


So...sini saja lah..nanti free update lagi...