.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, May 8, 2013

The Ship Restaurant....Best Steak in Town

Sejak kenal steak kat THE SHIP..asyik teringat jer...

Food memang terbaik...


Tapi kena jaga...ader yang di campur ALCOHOL ya..so please read carefully the ingredient..


tengok ni...yang ini ada alcohol...nama Cordon Blue Chicken....my freind order (non-muslim ya)


Ini makanan nama " sudah lupa.....hahahaha....ada planta di salut kat dalam..



Dan ni saya punya...beef steak...

dan yang best...dapat FREE GIFT....
sekian....pergi lah try ...

Tuesday, May 7, 2013

hati melompat lompat nak anak kembar.....

hai...hati ni terlompat2 nak anak kembar...hari ni sambil tunggu hujan kat office, surf blog si kembar...especially triplet...oh...hati ni tersentuh...Ya Allah. aku mahu zurit kembar tiga ni....tak dapat 3, bagi 2 pun happy.


tadi tengok gambar kat blog kembar 3 ni...

http://survivingtriplets.blogspot.com

tengok lah gambar anak diorang...so cute.....cute kan...






Sumber : google


Sumber : google



Sumber : google


Arghhhh.....cuteeeeeee......................


TQ