.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, August 21, 2012

21hb hari ni....esok dh ward...for 2nd child.

Tik tok tik tok dh hampir waktu bersalin..utk anak kedua. Hari ni hari last teman eryna main sblm era berpantang bermula..besok dh kena admit untuk prepare ceaser if hr ni tak der tanda 2 bersalin lagi..harap2 hari ni ada peluang bersalin normal..semogaAllah membantu ku bersalin dengan mudah dan kami berdua selamat...dapat jumpa eryna dan suami lagi serta sedara mara lain. Kawan kawan tolong doakan yg terbaik utk kami...

Saturday, August 4, 2012

poom poom panggggg...mercun dh bergema walau br separuh bln puasa...

Salam ramadhan semua..

Dh tak sabar nak raya kah?suez x der excited terlebih tahun ni sebab jangkaan nak bersalin 2-3 hari lepas raya,jd sambutan ala kadar je lah..beli untuk eryna ajer tahun ni,untuk ahli baru yang bakal melihat dunia pun ada beli sikit2..untuk big boss pun tak beli apa2 sebab dia pn tak nak beli.

Lagipun raya tahun ni tak pasti dapat jenguk kg halaman ker tak sebab dh dekat due kn..doctor kat PPUM tak bg balik kg.Katanya baik berehat ajer disini. Tapi hati suez lompat2 nak blk sebab setahun sekali jer blk kg..yg paling nak jumpa mak lah..adik2 ada jumpa sebab cuti sekolah memang diorang turun KL or Suez turun Johor rumah adik kt sana.

Kt area rumah suez ni dh mcm nk raya utk bdk2 yg suka main mercun ni..nk pecah bgnan sebab duk main dalam bangunan..bayangkan gempaan dia..fuhh kalah perang.camnor lah klu beranak dan pantang kt sini..tak tidur lh sikecik.sini raya sebulan..maknanya mercun sebulan lh..tu yg duk pikir.mungkin lps kuar hospital terus blk umah mak.

Klu duk sini,bukan setakat tak leh tido,duk nangis ajer lh sbb terkejut.kita yg dewasa (xnk mengalah ngaku tua) ni pun terkejut,aper lg budak kecik.

Apa2 pun semoga perayaan kemenangan tahun ini bermakna buat kita semua..untuk suez of course kehadiran ahli br adalah kemenangan plg bermakna buat kami sekaluarga.

Thursday, August 2, 2012

i m cominghome to blogging

Salam ramadhan and good evening everybody. Its long journey I face and its very old time I didn't update my blog. This year are busy year for Suez. Pregnancy, staff, little princess more active and work load. Alhamdulillah now already Peggy 8.5months, time flies very fast. This time Peggy quite challenging for me becoz of heavy responsibility and time constraint plus eryna more active and exzema problem. New member Will comes soon. Also active and big for me.but everything is ok and syukran to Allah. Will update more after this. See you again my blog .