.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, July 30, 2015

tukang urut.... area Beranang..comperm terbaik..

Salam

Dah lama suez x update blog dek kesibukan duniawi
Hari ni nak update dan nak share..

Semalam jatuh lagi...apalagi ..mangsa kejadian tetap tempat yg sama

Kaki

Kali ketiga dah..ketiga u'olls...

Dan ini kali keempat menapak ke kg enam kaki ni...dekat beranang...lepas urut konperm blh jalan..komperm

 Sebelum sempadan hegeri sembilan tu..masuk lorong..

Signboard masuk kampung

Penanda rumah tukang urut..

Korang cari jer tayar ni..mmg rumah dia jer ada..

Nama beliau en taufik..
no talifon..  012 3921641


 

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)