.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, November 24, 2015

KENAPA ACCOUNT PENTING

HARI NI SU NAK CITER..KENAPA PERLU ACCOUNT


a) dah asyik mengalir jer duit keluar macam air...masuk rasa dah banyak..tapi x jugak bnmpak mana pergi nya duit...ni sebab perlukan ........ACCOUNTING


b) Nak jadi usahawan..nak buat loan..bank nak report kewangan....ni sebab perlukan.....ACCOUNTING


c) Nak jadi uasahawan Berjaya, nak pakai kereta mewah..nak apply loan kereta...ni sebab perlukan...ACCOUNTING.




D) dan macam2 lagi....nanti kita cerita lagi.






pssst......if nak guna service su buat account untuk korang.


boleh sent email ker :


sueria_ni@yahoo.com


PROMOTION SEKARANG...MURAH SANGAT UNTUK 2 BLN PERTAMA.

Asam Pedas Menyengat di Melaka

Assalamualaikum dan selamat pagi korang.

Dah lama x menulis kan

So, untuk semangat menulis, Suez nak citer masakan Asam pedas terbaik kat Melaka

Kalau g Melaka korang wajib singgah sini tau

Nampak..tangan cenonet tu cakap...Terbaik

Kakak pun cakap terbaik

Harga pun berbaloi...

Ni la kedainya... Asam Pedas Ani Parit Jawa.

Mengamcam ko...

so, apamacam ...terliur kah???