.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Saturday, October 16, 2010

Lawak suami aku

Hari ni aku nak cerita sikit hal suami aku tercinta buat lawak masa kami dalam perjalanan balik kerja..tak kering gusi aku dibuatnya..

Suami aku cakap..ader video hal akad nikah..seorang lelaki ni nak menikah..kata nya mungkin orang asli Indon lah..Tok Kadi tu cakap lah..aku nikah kan...belum habis ayat tok kadi, pengantin laki ni dah jawab.."Aku nikah kan dikau..."..tok kadi pun wat isyarat batal..hahhaha..ader ker patut dia nak nikah kan tok kadi balik lepas tok kadi nak nikah kan dia..kan tok kadi yang dapat bakal bini dia..ternganga dia..

Pastu tok kadi ulang agi sekali.."Aku nikah kan dikau si polan.....dengan mas kawin...."...yang lawak nya , terus si pengantin ni cakap SAH...sambil mengemgam tangan tok kadi..hahahha...kan lawak tu tetba ia jadi saksi plak..tadi nak jadi tok kadi..sekarang nak jadi wali plak..entah bila lah dia lak jadi laki orng tu..

ini link video yang aku maksudkan :


http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=153611948009309

Friday, October 1, 2010

DiGi iPhone 4 Life

And the last Day 4 is DiGi iphone for Life..aku attach kan aksi aku yang dirakam kan dengan bakal iphone aku..harap2 ia jadi hadiah besday aku bulan 10 ni,,,bulan yang bertuah...thank you nuffnang,,saya sayang semua..dan aku aharap aku cukup kreatif untuk last task ini..

DiGi iPhone 4 Real

I love to choose iDiGi 88 Plan...

WHY?????

Ya, just an ordinary person like me, this Plan is more than enough..Just RM58 per/month for the fees? It;s more than enough and cheapest in the town, imaging about RM2 per day,, we can online for the whole day..FANTASTIC..with unlimited internet access..wah it call a GREAT Plan ever for me..furthermore, it has an auto billing and it;s make our life more easier..can see our monthly bills online and pay online to..Voice call 200 mins. 200 sms and 20MMS and 1GB internet fo FREE..wah..who can offer this..DIGI..the only one answer..and most important is, 12sen only for voice call after 200mins..it still reasonable..the most important is, it stay same rate for al local network..I love DIGi..because currently im in YELLOW or in others word..I am DIGIEST..sorry, my English not so GOOD as DIGI..smile :-)

for more info..visit:-

http://www.digi.com.my/iphone/getone_want_iphone.html