.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, July 18, 2013

Insurance oh Insurance...

Assalamualaikum wahai diary...

apa kabar kamu....lama suez tak datang menulis...busy lah u...

bulan 7 ... bulan yg plg byk benda berlaku dalam hidup suez....dgn kaki sakit, pindah rumah...kewangan...anak sakit2...kerja dah berterabur...semua tu merisaukan suez....


yang paling runsing, hal anak...bila demam mesti tak sanggup nak bagi taska uruskan..entah tgk atau tak anak kita...so suez amik emergency leave... kesian anak kita...terutama zara./..kecik lag.i...

bila sakit ni mula lah pikir macam2....risau....pastu pikir insurance...sue  ada insurance utk zara tp xder medical card sebab dia edu plan..bukan full package plan...so hari sembang ngan zul, suami tica..dan dia suh baca blog dia...ya..banyak sangat membantu memberi jawapan..thank Zul...thank you sgt2...

mari lah godek blog dia klu nak tau hal insurance dan kenapa penting insurance...

http://www.zaprotection.com   ----> ZUL blog, banyak sangat maklumat..






Sunday, July 14, 2013

Bangga jadi IBU...

Assalamualaikum U all , hello


ada tak korang yang dah anak ni rasa bangga bila tengok kita berjaya besarkan makhluk Allah yang sangat kecil hingga takut nak pegang....sekarang dah besar depan mata...dah berlari...keliling rumah...yang petah bercakap...yang kadang kala melawan cakap...kadang kala kita tak mampu nak layan?...

Suez semenjak dua tiga menjak ni..bila tengok eryna..ya allah dah besar ko Nak..tak sangka sangat yang KITA HEBAT...bak kata eryna...ya KITA HEBAT...

klu tak percaya ...try pikir dan tengok balik...dari zaman kita kanak2 ribena lompat sana sini..kejar2...main getah ngan kawan2..belajar dan bercinta..KAwin..uhhh rindu nak pakai bj kawin...pastu malu2 kucing atas pelamin..hahaha padahal dalam hati nak lompat bintang ko...sebab bangga muka kena make up..hahaha...mengandung dengan perut booooooooncit kedepan..pastu jeng2 kuar si kiutt comel...la ni si kuitt dan comel dah jadi budak besar..nak sekolah...

Sesungguhnya...AKU TAK PERCAYA....



ERYNA IN DA HOUSE.....senget plak gambo ko dik non...