.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, October 23, 2013

sepohon kayu,,,Saujana

Sepohon kayu daunnya rimbun
Lebat bunganya serta buahnya
Walaupun hidup seribu tahun
Kalau tak sembahyang apa gunanya
Walaupun hidup seribu tahun
Kalau tak sembahyang apa gunanya

Kami bekerja sehari-hari
Untuk belanja rumah sendiri
Supaya Allah menjadi sayang
Kami bekerja hatilah riang
Supaya Allah menjadi sayang
Kami bekerja hatilah riang

Kami sembahyang fardhu sembahyang
Sunat pun ada bukan sebarang
Hidup di kubur yatim piatu
Tinggallah seorang dipukul dipalu
Hidup di kubur yatim piatu
Tinggallah seorang dipukul dipalu

Dipukul dipalu sehari-hari
Barulah ia sedarkan diri
Hidup di dunia tiada bererti
Akhirat di sana sangatlah rugi
Hidup di dunia tiada bererti
Akhirat di sana sangatlah rugi


Friday, October 18, 2013

Anak Sihat....Mummy Happy!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum dan..Salam Pagi hari Jumaat....

Lately ni..rasa senang hati....sebab anak2 sihat...ceria....berselera makan....tak ada apa lagi yang lebih menyenang kan hati selain melihat mereka gembira.....ya lah..suez ni kerja menimbun2....nak cuti bukan senang...bila sakit...kita pun sakit lah sebab kena jaga depa dan otak duk pikir apa yang office menunggu.....kadang2 demam sikit2 suez hantar ajer...maklum lah...kerja dengan orang......
pastu kesian tengok anak...asyik kena sumbat denagn Ubat/Drug jer kan...tak kan dan membesar dengan usaha drug ajer.....


mmmmmmmmmmm....


So , dengan senang hati nak share gambar terbaru zara yang makin ceria dan sihat.....Selepas consume NUTRIFERON..(boleh baca sini : kenali-nutriferon-shaklee )...

 Yea...saya makan NUTRIFERON untuk kuatkan imun............nak tau lebih lanjut...call SUEZ ya...
0193246244


Note : Kalu berminat nak berbisnes dengan hanya modal RM75.00 , hubungi Suez....

Tuesday, October 15, 2013

Suprise Malam Raya EidulAdha...2013.........

Nak kongsi kegembiraan Sempena Malam Raya Haji 2013..14 August 2013..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ZARA boleh JALAN.......yeehaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............Happy tu mummy.........OFCOURSE ZARA pun Happy...........Kakak lagi Happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sebab kawan dia boleh jalan dah,,,,,,,,,,,,,,

Video kejayaan zara....hehehe...
video



Monday, October 14, 2013

Busy Bosy pasal CIK TA dgn Zain sikit eh...



Ni Gambar dari Picasa Cik Madu Lebah..CT HONEY BLOG

YEA CIK TA TUNANG...Giler tumpang Happy walaupun bukan sedara aku...



Hah apa macam...Gempak giler Baju..


Kalau Kawin tak tau ler baju segempak mana..Ni tak dak Bahu...kawin tutp bahu tau Cik Ta...

Friday, October 11, 2013

KID'S PARADISE , MINES....happening PLACE for CHILD

hari ni Entry Bergambar jer Yoooo......Biar gambar bercerita tentang seronoknya pergi Syurga Si Anak...hahahaha






































ha Mak Mak...Bapak Bapak....memang anak korang akan lintang pukang lag EXCITED nak main semua....huhuhu



P/S : Mak Apak pun sonok aih.......