.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Friday, February 22, 2013

waktu tidur terbaik untuk si manja saya.........

Saya suka sangat lihat anak saya tdo dengan baik...mummy harap kamu berdua akan terus kan ikatan adik beradik yang kuat.

Monday, February 18, 2013

bila husband giler Steamboat Bbq

Salam semua dan hi dah lama tak menulis,so sempena ada masa ni dan tak ngantuk,per lagi tulis lah..penangan kopi apache di mlm isnin.hish giler lah suez ni,dah lah esok keeja. Bulan ni,boleh dikata bulan bbq steamboat.husband suez,mr kobey minat sangat steamboat.search internet tentang kedai or restorent best2 area lembah klang dan kl dan rancangan jalan2 cari makan tv3 tu memang peberet lah. Suez suka steamboat Flaming kt Sunway sbb makan dia fresh dan segar sangat seafood dia,xmacam sesetengah steamboat yg banyak hidangkan bebola yg mcm2 bentuk tu,suez tak suka sgt yg mcm tu sebab tak berbaloi.kita byr mahal just utk mkn bebola tu.eeeeeiiiii tak suka mummy. So if nak mkn steamboat seafood terbaik,flaming sunway TERBAIK .dengan ketam,udang besar,lala dan macam2 seafood dan siput2 nya. Kalau nak steamboat sekali ngan bbq,blh pergi paradigma mall seoul garden nama kedai dia.memang steamboat seafood BBQ TERBAIK dan tempat berhawa dingin.so yg bawak anak kecik sangat2 lah selesa.makanan perapan bbq memang sedap.ada jugak salad n boleh buat abc you all.pastu ader makanan korea yg famus..kimchiiiii.tak ketinggalan rumpai laut dan udang2 cuma dia tak der ketam,my peberet seafood (((.tp tempat dia mmg terbaik gambar?ada kt fb suez,cari nama nor suriani ya. Lagi satu tempat nama asapanas kt area selayang klu x silap.tp tempat dia panas ko,tak sesuai klu bwk baby n anak kecik pergi so suez tak suka sgt.mknanan pun byk bebola jer.mknan laut udang n kerang nyer spesis ada tp tu pun kedekut,bila hbs udang,dia tak top up.tunggu sejam br topup agaknya.klu p restoren lain maner pernah kosong bekas kalau buffet tp asapanas ni bekas kosong mmg lama r nk refill.nk kata bz x cukup pekerja,x jugak sbb pekerja ramai duk lepak kt luar.so bg suez,asapanas TAK SESUAI untuk pencinta bbq steamboat seafood.tp klu pencinta bebola n xkisah berpanas .ok kot. Johnny steamboat pun sedap tapi mahelll dan tak berbaloi. So far ,semua yg suez mkb buffet steamboat harga bermula dr rm19++ ke rm30 sekepala. Ok kan,nama buffet.makan sampai muntah pun org tak halau tp klu muntah korang yg malu n cuci ya.hahaha.ok lh.good nite.

Friday, February 1, 2013

Its Holiday for New Year2013 - Part 1 - #Gold Coast Morib

 ha ni lah dia Gold Coast Morib...cantik...ni pemandangan dari suite yang kami tinggal...

Cantik????? Of Course...


 Taman Tema dia...puas hati lah main...tapi tak boleh lah nak banding kan dengan Sunway Lagoon ya...because ni kecik berbanding dengan Sunway Lagoon tapi still terbaik.



 Ms Zara yang Cool..
 manusia gunng a k a Asraf / Baihakie
Ni acik Ma yang malu2...al maklum lah mengandung...