.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Friday, April 29, 2011

Putera William will be husband..

Ooooo....Tahniah..putera jejaka idaman wanita..dah lah hensem..oooiikkkk pastu anak raja..low profilecam mak dia..Princess Diana...mmm semoga perkahwinan dia jadi wedding of the year...memorable.. Kate middleton pun aper kurangnya, cantik..educated..

but ramai expect dia boleh ganti atau jadi macam Princess Diana..mmm tak semua orang boleh menganti kan seseorang..means..we should be our selves, not be someone needs us to be like that..ok..Love your Life..

For Kate, I wish you..welcome to marriage world, even ko dah pernah duk sekali ngn Prince William sebelum married.. be nice and always be good...

Oo besh kan, harap2 aku ader peluang malam ni nak tengok kat ASTRO...


   pasangan sama cantik sama padan.. diorang bukan baru bercinta ok..diorang dah lama kenal,,dari berkawan jadi kekasih untuk 8 tahun..so jangan kata Kate itu nak harta or pangkat Puteri.. apa2 pun.. i wish Happy Wedding to both of u..

P/s : agak2 diorang kenal ker aku..hahaha