.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Saturday, November 24, 2012

Lebihi HAD!!!!! Stress and Tak Iklas OK!!!

Ni luahan aku untuk minggu ni wahai diary....


Minggu ni terlalu banyak beban kat kepala ni...

benci dan serabut rasa....

aku bukan robot...aku tau aku punya tugasan yang perlukan aku siapkan segera gara2 cuti bersalin dan aku harus kejar dateline....tapi kenapa kecik2 punyer problem mesti suh aku follow up...apa guna hire staff jka ia masih AKU>>>>> belajarlah untuk percaya staff yang lain boss>>>>


kadang2 aku penat....kadang2 aku nak nangis.....

tapi mujurlah cinta hati aku sudi dengar luahan hati aku walaupun teguran dan nasihat dia agak keras .... tapi aku tahu...niatnya supaya aku belajar dan belajar lagi untuk menjawab...tapi


aku memang bukan pandai menjawab...aku tak pandai protes....


Ya Allah ...permudahan urusan aku....dan aku bersyukur punya Keluarga yang menyejukkan hati di kala sampai rumah....walau aku sebenarnya sangat PENAT...........

LUV u my heart....>>. abg , eryna and ZARA



Sunday, November 18, 2012

Suez...minat bisnes online kembali????

ucakkk................

salam diary ku....

semenjak dua menjak stress kerja banyak,....rasa nk duk umah and buat online bisnes membuak2....

rasa nk berdikari dan dapatkn hasil tanpa tunggu akhir bulan....

so...dengan lafaz Bismillah....suez telah mulakan bisnes Shaklee dan SNE produk...

kenapa 2 produk ni?

sebab suez guna utk diri dan keluarga...dan kesan nya memang terbukti...

So apa lagi..jom terjah ker blog supplement suez 

----> http://supplimentsuez.blogspot.com/