.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, November 28, 2013

Catitan Khas buat Cik Ta (rozita che wan)....

Dear Cik Ta

Harap Cik Ta sihat....Semalam saya tengok tv bersama anak sulong, 4 tahun..

Lepas tu ada iklan Walimatul urus cik ta bahagian satu yang tunjuk cik Ta tengok lukisan baju kawin yang kembang kat bawah tu , Zain pilih cincin dan macam2 lah....

Anak saya terngaga tengok cik Ta.

Tengok saya pun tak nganga macam tu...

tau tak apa dia cakap dekat  saya..

Mummy, Besarnya Tetek Cik Ta....Kenapa eh?

saya yang duk ralit tengok iklan pun ternganga...apa saya nak jawab???? suami saya si wan khaibir tu lagi lah..ketawa berdekah dekah...

Anak saya ni kalau tak jawab selagi tu lah dia duk Tanya...nasib lah malam tadi dia tak berterusan tanya nak jawapan..kalau dia nak jawapan lagu mana?

Apa saya nak jawab cik Ta...

Takkan saya nak menipu dia kata ada susu kat dalam , sedangkan  mak dia ni tak macam tu walaupun ada susu kat dalam.

Sekian luahan saya,


maaf lah kalau cik ta marah. Tahniah cik ta bakal bernikah ..


Dari peminat cik Ta
Puan Su




Special Giveaway Handmade Bag ct N honey.





 
http://cthoney.blogspot.com/2013/11/special-giveaway-handmade-bag-ct-n-honey.html
 
 
Syarat Utama
1.Sila buat satu entry bertajuk Special Giveaway Handmade Bag ct N honey.

2.Pastikan copy & paste syarat utama dan link gambar ke entry Special Giveaway Handmade Bag ct H honey ini.

3.Pergi ke laman web Handmade Bag ct N honey, jawab soalan dibawah dan hantar melalui 'CONTACT US' di laman web tersebut.

4.Soalannya
a) First Impression (pandangan pertama mengenai laman web Handmade Bag ct N honey)
b)Jika ada ingin membeli product Handmade Bag ct N honey adalah prosesnya senang dan faham caranya
c)Beri komen seikhlas hati untuk membaiki lagi kekurangan laman web ini.
5.Tinggalkan link entry yang telah dibuat dibahagian komen dibawah juga berikan alamat email anda.

Tuesday, November 12, 2013

VIVIX HARGA MURAHHHHHHHHHHHHH...NOVEMBER PROMOSI

Holaaa holaaaaaaaaaaaa.


Jualan gempak kembali..

Ramai yang cakap vivix mahal...tapi nak minum sangat2...........tapi tak mampu.....

Ini lah MAsanya.....




Kenapa VIVIX???????????

Vivix Shaklee adalah antara makanan tambahan terbaik dari Shaklee..menjadi pilihan mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan..dan juga untuk awet muda.. ;)

Apakah sebenarnya Vivix ini?

  • Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.

  • Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

  • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Revolusi Terbaru dari Shaklee

Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Bakal dipatenkan tidak lama lagi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

 
VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.
Walaubagaimanapun, pengambilan Vivix adalah tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi kerana ia mengubah DNA.
"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)," katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”
 
 
Berminat : whatapps/ sms :  017 9800530
 
 
Harga MURAHHHHHHHHHHHHHHH