.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, April 19, 2011

aku tak tau nak buat aper

ish,,,,duk kat office ni boring giler dah..bila tak der shipment atau contract baru cam ni r..bosan giler..nak buat akaun pun dah siap semua...oh boss..bagi lah aku kerja..bagi lah..takkan nak aku datang duk melangut ajer kat ofis ni layan internet..baik aku duk umah..leh layan tv and layan anak...oooo bosan bosan...masuk pagi, 6 balik..hujung bulan aku issue cheque...ooiii tak leh jadi ni..pls tolong aku..

6 comments:

✿❤Cik Izan❤✿ said...

hai...^__^ salam kenal
apa kata boring tu godek-godek blog...

Nick said...

hi.. :) nice to meet u :)

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

and : Bagaimana jika dunia ini tiada internet?

SueZ said...

thank you all..klu ader part time jobs..bagi tau r..

mummiey said...

bosan gak nih...x tau nk buat pe..hehehe

man yusoef said...

lebih kurang jek cam saya...company dah lama tak buat production, sbb equipment rosak...so bosan gila kat ofis...rasa sgt bersalah