.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Monday, April 18, 2011

Masa untuk menerjah BLOG malam ini...

Hihi..malam ni ader free sikit, jadi aku wat lah aktiiti menerjah blog orang malam ni sambil layan JACKIE CHAN ni...aku n jenis suka baca..klu rajin tinggal jejak..blog yang best dan aku suka..hari2 aku g lawat..baca entry walaupun simple...dah name jatuh hati kan....

Blog pertama aku g lawat blog cik epal ...cik epal ni comel tapi naper lah nak diet lagi..malam ni aku tertarik baca entry bebelan dia pasal dunia blogging yang giler follower dan jugak awek ex husband anne ngasri..ader jugak dengar kabar2 angin tak tau betui ke idak yer...

pastu aku lawat mr ben sebab kadang2 ader info baru..malam ni hal sentmental value ajer..

yang ketiga aku tengok blog cik burger ni first time jalan blog da..terjah ajer..ayat dia ader nada kecewa ajer..maybe ngah sedey tak per...kegembiraan akan muncul di saat akhir...

blog aku g tengok seterusnya blog buah manggis mmm lama tak makan manggis.tapi jangan salah sangka dia ni penjual manggis plak..ade satu entry dia kata HKLBR ader sambungan..oooiiii klu ader..aku akan p tengok atau beli CD dia...aku suka giler citer mamat khalid ni..

pastu blog cik yuyu zulaikha..  wah blog dia pink..tudung dia pun pink...ala2 blogger pinky Momma  , semua pink.. cuma si momma ni addict dia dekat pink lagi gempak..sorry mama... dah.. ..dia (cik yuyu) sedey hari ni..rantai mak dia bagi hilang..nilai sentiment tu..saya doa awak jumpa ok..

Pastu aku tengok citer kambing dan aku kat LAdy_dyLA ...ader kartun..hihihi ..cuba tengok nama dia...lady..dyla..emat perkataan yang sama..mirror backward...hi dyla..

ok lah, nanti lawat lagi..YB suriani akan singgah tengok blog anda...

aku bakal jadi 1st lady jugak..INSYALLAH..tak 1st lady Malaysia..1st LADy rumah aku ok dah...

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ehehehe dh itu kaler yg ku giler2 kan huhu ;)
cantikkan header yuyu..gerak2 lg..
sweet je..
rajinnye kamu berBW..mataku dh ngantuks menahan dr tadi..

SueZ said...

yer r..rajin malam ni sebab semua tido...klu tak jangan harap nak pegang keyboard ni..