.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, July 18, 2013

Insurance oh Insurance...

Assalamualaikum wahai diary...

apa kabar kamu....lama suez tak datang menulis...busy lah u...

bulan 7 ... bulan yg plg byk benda berlaku dalam hidup suez....dgn kaki sakit, pindah rumah...kewangan...anak sakit2...kerja dah berterabur...semua tu merisaukan suez....


yang paling runsing, hal anak...bila demam mesti tak sanggup nak bagi taska uruskan..entah tgk atau tak anak kita...so suez amik emergency leave... kesian anak kita...terutama zara./..kecik lag.i...

bila sakit ni mula lah pikir macam2....risau....pastu pikir insurance...sue  ada insurance utk zara tp xder medical card sebab dia edu plan..bukan full package plan...so hari sembang ngan zul, suami tica..dan dia suh baca blog dia...ya..banyak sangat membantu memberi jawapan..thank Zul...thank you sgt2...

mari lah godek blog dia klu nak tau hal insurance dan kenapa penting insurance...

http://www.zaprotection.com   ----> ZUL blog, banyak sangat maklumat..






1 comment:

Syafiqah said...

Salam Sue,
Insurans mmg penting sekarang. Aku mmg galakkan ko belikan la utk ko & anak2 ko. Sbb kita tak tau apa yg akan berlaku di masa depan. Mmg kita tak nak benda tak elok yg jadi. Tapi kalau kita dah ada protection sekarang, at least kita dah ada persiapan utk masa akan datang. Betul tak? Sementara kita masih sihat ni lah kita kena beli insurans Sue. Sekarang ni byk orang pandang remeh pasal insurans ni. Especially org melayu kita. Sedih sgt. Niat Zul & aku cuma ingin membantu terutama org2 melayu kita supaya lebih sedar tentang kepentingan insurans ni. Ape2 hal, nanti kita jumpa k. Take care Sue.