.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, November 24, 2015

KENAPA ACCOUNT PENTING

HARI NI SU NAK CITER..KENAPA PERLU ACCOUNT


a) dah asyik mengalir jer duit keluar macam air...masuk rasa dah banyak..tapi x jugak bnmpak mana pergi nya duit...ni sebab perlukan ........ACCOUNTING


b) Nak jadi usahawan..nak buat loan..bank nak report kewangan....ni sebab perlukan.....ACCOUNTING


c) Nak jadi uasahawan Berjaya, nak pakai kereta mewah..nak apply loan kereta...ni sebab perlukan...ACCOUNTING.




D) dan macam2 lagi....nanti kita cerita lagi.






pssst......if nak guna service su buat account untuk korang.


boleh sent email ker :


sueria_ni@yahoo.com


PROMOTION SEKARANG...MURAH SANGAT UNTUK 2 BLN PERTAMA.

No comments: