.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Saturday, August 4, 2012

poom poom panggggg...mercun dh bergema walau br separuh bln puasa...

Salam ramadhan semua..

Dh tak sabar nak raya kah?suez x der excited terlebih tahun ni sebab jangkaan nak bersalin 2-3 hari lepas raya,jd sambutan ala kadar je lah..beli untuk eryna ajer tahun ni,untuk ahli baru yang bakal melihat dunia pun ada beli sikit2..untuk big boss pun tak beli apa2 sebab dia pn tak nak beli.

Lagipun raya tahun ni tak pasti dapat jenguk kg halaman ker tak sebab dh dekat due kn..doctor kat PPUM tak bg balik kg.Katanya baik berehat ajer disini. Tapi hati suez lompat2 nak blk sebab setahun sekali jer blk kg..yg paling nak jumpa mak lah..adik2 ada jumpa sebab cuti sekolah memang diorang turun KL or Suez turun Johor rumah adik kt sana.

Kt area rumah suez ni dh mcm nk raya utk bdk2 yg suka main mercun ni..nk pecah bgnan sebab duk main dalam bangunan..bayangkan gempaan dia..fuhh kalah perang.camnor lah klu beranak dan pantang kt sini..tak tidur lh sikecik.sini raya sebulan..maknanya mercun sebulan lh..tu yg duk pikir.mungkin lps kuar hospital terus blk umah mak.

Klu duk sini,bukan setakat tak leh tido,duk nangis ajer lh sbb terkejut.kita yg dewasa (xnk mengalah ngaku tua) ni pun terkejut,aper lg budak kecik.

Apa2 pun semoga perayaan kemenangan tahun ini bermakna buat kita semua..untuk suez of course kehadiran ahli br adalah kemenangan plg bermakna buat kami sekaluarga.

No comments: