.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, January 3, 2012

2012 - Nothing special yet for SUEZ....

Assalamualaikum semua kawan2 blogger...lama tak update kat sini...sekarang sangat busy sebab dah tutup tahun 2011- bermakna suez nak kena standby untuk audit....2 company plak tu...account pun belum ready lagi...uwaa  stress....

untuk tahun 2012 ni...Suez tak der azam baru...sebab apa yang berlaku dan bakal berlaku..kita lalui sahaja lah yer.....

so ...sebagai penutup tahun 2011...jom layan gambar suez p holiday dengan adik2 suez dan jugak kelaurga mentua Suez...

 ni adik2 Suez adan anak sedara bersama se kecik suez...bawak p genting
 Ha...si kecik yang suka bergaya
 Suez plak yang macam badut...hahahha
 adik lelaki yang sangat nakal
 di melaka-..sesi bersama keluarga husband....dan boboiboy....kegemaran eryna
 ni mak mentua dan ipar2 ku...
 suez dan si tecik...eryna
Walid dan eryna....


So...sini saja lah..nanti free update lagi...

No comments: