.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, February 23, 2010

The Biggest Loser Asia..

Best jugak tengok biggest loser asia and every week...tengok macamana gigihnyer para peserta berusaha utk turunkan berat and bukan tu sahaja..pun nak rebut peluang dapat duit besar tu 100thousand USD tu...menakjubkan sampai ada yang boleh turunkan 9kg seminggu..Carlo..syabas..

Tapi yang aku tak puas hati apabila sampai peringkat individu and bukan lagi team merah and biru..masing2 still nak kekalkan semangat pasukan tu..unlogic man..sampai menyingkirkan org yang lebih layak untuk teruskan usaha turunkan berat iaitu Kevin yang terpaksa keluar miggu lepas sedangkan Martha tak turun langsung berat dia..sepatutnya Martha diundi keluar..bagi aku dia bukan nak turunkan berat tapi nak duit jer..


And aku bangga apabila Carlo berjaya turunkan sampai 9kg minggu ni..padan muka geng biru yang konon nyer nak kekalkan semangat biru dia..and yang pasti Kristy mesti happy giler..

Syabas Carlo..Aku sokong ko dari depan TV ni.dan yang pasti, undian malam ni (23hb February 2010) adalah yang paling bodoh bagi kumpulan Biru..sepatutnyer undi keluar Martha because prestasi dia tak bagus..tapi pergi undi keluar Tony buat aper..Tony berjaya turunkan 4kg minggu ni berbanding Martha yang hanya 3Kg..Walau apa pun..ini adalah pertandingan..Cheers!!!!!

No comments: