.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, June 13, 2010

Bila anak ku gembira melakukan aktiviti nya..



Emm..still cerita eryna..sekarang dah makin membesar dan perangai pun dah makin pandai..dia suka betul dengan hobi baru nya..menyepahkan barang peribadinya..yang tukang kutip..mesti MUMMY nya..tapi aku suka..at least she learn something bila lihat macam2 bentuk botol dalam bakul nya..ade besar dan ader kecik..yang ringan boleh dicampak..yang besar pakai tolak ajer..sambil mulut nya bebel2..tangan aktif bergerak..itulah eryna tersayang..2 hari lepas..cukup 9 bln umurnya..aku happy dengan nya walaupun da selalu tidak sihat..mungkin dia terlalu sensitif dengan persekitaran nya yang tercemar..yer memang kawasan rumah aku ni kawasan kurang sihat..siap ader belon besar.."kawasan denggi" lagi..dan ini lah eryna..

2 comments:

kakyong said...

salam singgah,
bila anak dah mula jdi explorer cam ni lah... kakyong dgn 3 org ni.. kdg kita kemas depan, depa tlg kemas belakang

SueZ said...

haha..sama..