.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Friday, September 16, 2011

Bila aku mahu dimanja.....

As salam and Hi U olls...

Lama suez x update  blog, bercuti raya katakan....hihihi tak ader lah rayer sangat, biasa biasa ajer....Raya tahun ni, Suez balik kampung Suez dulu, Marang Terengganu...na...na...na...Ganu kiter...Tapi tak sempat nak pergi raya rumah kawan kawan sebab time limited kan, dengan pergi ker tempat yang jauh, dah bazir masa satu hari...tapi tak payah citer lah eh...buat semak post ajer....

Dari Terengganu, balik ke Kelantan, belah suami...

And cam biasa lah, habis raya...kerja pun bermula...aduyai...nak kata stress tak der lah sangat, cuma stress dengan masa....masa sangat mencemburui aku..chewahhh ayat, tak boleh blah...Banyak kerja, tapi masa limited....

So, sekarang terpikir nak tunggu gaji, nak manjakan diri...al-maklum lah, raya bermakna duit kering...habih licing orang ganu kata....Terpikir nak pergi Spa lah...relex satu hari...bila lagi nak meng rewardkan diri dengan duit hasil kerja kita kan....ooo mesti best diuut dan dilayan macam ratu satu hari kan....mmmm sedap nya...aduiii....berangan sudah......




gambar: pak cik google

Teringin nya nak ader orang urut cam tu.....tak per, tunggu akhir bulan...aku ku cari pakej Spa ni...oooo dekat MilkA deal kan selalu ade ek offer cam gini...ok, aku terjah nanti...


p/s : Klu mr husband baca, harap beri kerjasama...chewah....hney nak g Spa, jaga baby jap...kuang kuang kuang......pls222222.....

1 comment:

ade2mama said...

spa bt pew..kn cik abg ade:)
mse ny la nk tgk dia rajin kew x ehehe
gaji tu jgn boros ehehe