.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, December 18, 2011

Kenapa aku lama menyepi????/

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.....

Dah lama suez tak mengupdate blog ni..dan naik sarang spiderman dah....suez sibuk sangat sebab beberapa masalah dan kesibukan sejak akhir2 tahun ni:-

a) adik2 saya datang sini....datang melawat saya sekeluarga ke rumah tak seberapa ni....dapat lah lepaskan rindu...jadi suez amik lah kesempatan bawak pi jalan genting highland dan area KL.

b) Banyak report dan company nak kena uruskan.....termasuklah nak settlekan account untuk beberapa company yang dijaga.

c) Si comel saya demam dan batuk....dan  di sahkan ada pneumonia selepas kami buat Xray....nasib baik tak kena masuk ward.....kalau masuk ward, lagi kesian sebab kena cucuk sana sini....

d) Audit dah dekat...ader 2 company yang dijaga akan di audit selepas December. Nasib baik yang lagi satu bulan June.Kalau tak mati suez.....

e) masa kerja untuk office terhad sebab kena ajar and jaga orang "R....." yang tak pandai berdikari.



dan banyak lagi lah.......semoga apa yang Suez buat dan hadapi sekarang akan mendatangkan kenikmatan untuk masa akan datang...amin...

Take care semua....

No comments: