.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, November 30, 2011

ENTRY MELEKAT : 1st Giveaway : SuezDairy

Hi all....salam Jumaat lagi...

Hari ni terasa nak buat giveaway....

Tak pernah lagi saya buat giveAway ni...

Ok ...korang mesti nak tahu hadiah kan? hadiah dia :-

Ok hadiah dia akan di tunjukkan selepas saya pulang dari Kelantan,...so dah nampak klu kan..mesti lah barang2 cantik dari Negeri Cik Siti Wan Kembang....

Ada banyak hadiah nak bagi termasuk saguhati tau.....


Senang saja...anda cuma perlu..:-

***syarat tambahan***

a) buat satu entry di blog anda dan tampalkan banner si tecik tu...



note : yang dah like dikecualikan.

Log In FB dan :

a) Like this page : PurpleTulipsCollections

b) pastu vote Eryna  dengan tekan LIKE : Eryna Picture

*****pastikan gambar seperti di bawah****

dah tinggal kan komen ; dh vote dr suez dairy.
pastu tinggalkan komen anda di entry ini:

FB ID:
Nama Blog Anda:
Link Blog Anda:

Pemenang dibuat berdasarkan cabutan dari Balang, dan di cabut undi oleh ERYNA sendiri...

Tarikh tutup : 31 December 2011 (Sama date dengan tarikh tutup contest tu)..

TQ
All

5 comments:

Senyuman Manis said...

saya dah vote eryna su..nak hadiah tau..skali ngan hadiah my becoming besday ek...hehehehe..cube teka sape saya..;p

shuraiya said...

da like..:)

FB ID : ALin Shuraiya
Nama Blog : biLa jari diLepaskan
Link Blog : http://bintangtujuh-langit.blogspot.com/

SueZ said...

Ok noted.

Susen Nana said...

suda like pic si comel
gud luck ye..

FB ID : SuSen Nana
Nama Blog : Susen Nana Punya Cerita
Link Blog : http://susennanapunyacerita.blogspot.com/

mohd sasuke said...

kempen like..hihi =p