.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Monday, November 14, 2011

Pelakon Fazura Sah kekasih Tengku Ismail (Tengku Mahkota Johor)

Mm cerita panas rasanya ni....hahahha....actually setahu aku lah, diorang ni dah lama di lihat keluar bersama cuma tak der orang berani nak cakap, aku pernah baca orang nampak dia kat bazar ramadhan tahun 2009 , boleh baca sini blog Izyan ..al-maklum lah tengku mahkota johor kan....Cuma 2 hari yang lalu jer baru kuar hangat cerita sebab Twitter status ini......ooo lagi terang bersuluh guna TWITTT Twitt rupanya...


Actually aku suka lah pasangan ni sebab aku memang suka Fazura sejak dulu , tambah plak tengok Tahajjud cinta...o suka nya dia...pastu Tengku Mahkota dah sah2 lah hensem....So buat warga Johor, bertuah kalau mereka di satukan...hihihi....

3 comments:

adianiez AIDA said...

memang confirm pasal ni. da lama. intim...

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

LanaBusyBee said...

a'a kan, i tertgk pun dlm twitter la semalm...so sweet, xsangka umo TMJ sama i lak..muda setahun dari fazura

SueZ said...

yer ker u, umur dia muda sikit eh...sweet kan, tak der lah nak selindung2 macam artis lain, tup tup dah nak beranak macam EJA..baru bgtau dah kawin.