.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Friday, November 4, 2011

Cerita Artis : Yasmin Hani, Kim Kardashian , Aishawarya

Banyak cerita cerita tentang artis zaman sekarang...kadangkala kalah politik tapi kalau kat Malaysia ni, politik tetap berita Autama...hahaha...

Ok mai nak story sikit..

Cerita Dari Malaysia
a) Yasmin Hani yang berkahwin dengan Shahrin Black Rose. Siapa Shahrin ni? Dia adalah bekas suami Ida Nerina....mmmm macam ni pun ada, tak rasa bersalah ker kahwin dengan suami rakan artis...apa pun, semoga berbahagia....


**jom vote eryna just klik like ***
Cerita dari Hollywood
a) cerita perceraian Kim Kardashian dan suami nyer , iaitu pemain bola keranjang Kris Humpries. Kahwin 72 hari dah cerai..Buat yang tak tahu ttg Kim ni, dia ni selalu ada kat Channel E! astro...ada satu cerita tentang kehidupan keluarga dia...programme Keeping Up With The Kardashians , dan di katakan harga cincin USD 2 M ok...
 

jom vote eryna ** Just Klik Like**
cerita Bollywood
a) Cerita Aishwarya, nak delivered dah, date yang dipilih cantik.. 11.11.11..
best kan? Dikhabarkan akan melahirkan baby kat Mumbai 7-Star Hospital.. ooo dasyat u, tapi nama pun kaya, kat mana lagi nak guna kalau tak tempat mahal dan berkualiti.


Sekian...

P/s : Bagi sesiapa ada Fb...tolong vote my daughter just klik like

No comments: