.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, November 16, 2011

KHAS untuk ERA.FM - SBB ASYIK SIAR LAGU CINTA MUKA BUKU...

Aishsee ni panggil luahan rasa pendengar...khas untuk radio ERA...

Kepada penyiar atau manager yang arrange lagu tu...

Buakn nak mengutuk atau aper lah, sebab saya ni peminat radio ERA..buka mata pagi dengar suara paknil, Ray dan Haniff..

masuk office buka ERA dengar secara online...

Tapi kalau dari pagi sampai malam duk siar lagu..CINTA MUKA BUKU ajer..meluat pulak telinga ni dengar...

Macam Najwa Latiff sorang ajer artis kat malaysia ni...

 Saya tau lah dia penyanyi Muda dari YOutube tapi dia berbeza dari Granson Chance tu,....jadi tak payah lah nak siar lagu cinta muka buku setiap minit....aduyai....cuba siar lagu lain yang dia cipta...kan ader lagu lain...tak pun pasanglah lagu artis lain jugak......kadang2 segmen yang sama sampai 3-4 kali lagu dia....

Tapi yang saya pelik, tak der pulak lagu dia masuk otak...sebab tak menyentuh jiwa....ni saya lah yer....

kalau korang ader tersentuh kalbu...silakan lah....Apa yangs aya harap, alang3 ERA duk promote lagu dia ajer sekarang...jadi lah JUARA MUZIK2 ker, AIM ker....

Sekian.
Suez

1 comment:

SpidermanHere said...

SOKONG! Masa Raya Qurban hari tu, Lina dgr 4x lagu cinta muka buku kuar. Eii-,-