.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, April 11, 2010

FANTASTIC training

mmmm..Sejak aku kerja, ni 2nd time aku gi training..training..positive thinking and attitude nama nyer..penceramah MR Siva..Dear MR Siva or JaySiva..your memang FANTASTIC!!!
Walaupun tajuk agak biasa tapi input yang aku dapat LUAR BIASA..banyak ilmu dan pengajaran yang aku dapat..tak dinafikan..sejak kawan2 ofismate ramai blah..banyak ion2 negative dalam enviroment kerja aku..aku menjadi hipokrit..terutamanya dengan diri sendiri..pretending to be happy..but inside..ONLY GOD KNOW what i'm feeling..

Lepas dengar training dari MR Siva..aku rasa macam baru lahir balik dalam dunia pekerjaan..dan yang pasti aku suka kerja aku sekarang..THANK Mr Siva..yang pasti aku dah tulis matlamat hidup aku..MY desire and semua formula2 untuk menjadi positive..

Yang pasti, positive thinking very powerful..

No comments: