.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, January 16, 2011

Antara kehendak, kemahuan atau kepuasan..

Sekarang, aku macam berbelah bagi nak gunakan duit yang bakal aku dapat sebagai bonus ni utk aper..kadang-kadang aku rasa macam nak teruskan keinginan pergi melancong ke Sabah tapi bila dipikirkan kesihatan Eryna yang tak menentu macam kesian kat dia..kan jatuh sakit yang susah dia dan mak bapak dia ni jugak..memang satu keinginan yang besar nak naik kapal terbang..bila lagi nak rasa..tapi itu boleh ditunggu jika ajal aku masih panjang..


Tapi bila dipikirkan..aku nak tunaikan hajat aku tahun 2011 ni..nak Ipad atau pn samsung galaxy ni..kalau dapat salah satu ni..mesti best aku nak balas email or search internet..lagi besar, canggih dan berteknologi lah..tapi bila husband aku cakap aku dah ader iphone..semua leh wat kat iphone..betul jugak..wat aper aku nak membazirkan..mmm.aper leh wat..bila pikir betul jugak..bazir wat aper..iphone dah ader..
And penyelesaian yang aku pilih..mungkin aku wat sesuatu yang lebih berguna..antaranya..belikan insuran..labur unit trust...bayar kad kredit pun ok.beli mainan yang besar utk eryna..pastu beli perabot sikit utk rumah aku ni..kalau ader rezeki cari gelang mas satu ut anak dara aku ni..tapi rasa2 harga emas mahal sekarang ni..itu lahi bagus kan..ok..settle..

No comments: