.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Saturday, December 7, 2013

Jadikan anak kreative...berikan kebebasan..

Saya happy tengok anak2 sy aktif dan ceria...ada ajer akal tiap2 hari nak buat apa..

Nak nak si kakak, bila dah bosan, ada lah ide dia nak main...siap lah rumah macam kapal karang yer...

Biasa lah kan korang kalau umah bersepah kalau ada anak...kalau nak kemas jer..memang tertekan r anak2 tu.. 
Sebagai ibu, biarkan kreativiti anak

Jangan halang KREATIVITI mereka ya...

  • Omega guard (minyak ikan ) Shakleelengkap dgn 7 jenis asid lemak omega 3 yg perlu oleh badan iaitu DHA, EPA, HPA, ETA, SDA, DPA. Badan kita tak mampu menghasilkan asid lemak perlu ni utk proses metabolisme,etc.. Jadi kena dapatkan dari sumber makanan dan suplemenT

Salam sayang
Su

4 comments:

cik tom said...

cik tom suka tgk gelagat budak2 yg kreatif ni..wlpn kdg2 rs geram gak bl tgk dah selerak rumah..hehe

» NAJA « said...

sue, aku pun suka create fun activity untuk anak, memang rumah bersepah sikit tapi aku saiko dia suruh kemas balik...sue masuk la website Pinterest tengok banyak aktiviti boleh buat dengan anak2

aTieYusof Family said...

Suka tgk kreativiti anak2.. sy pun sllu biar anak sy bermain..sebab nak bagi minda dia berkembang..:)

SueZ said...

Naja.pernah gak skodeng2 pininterest..
Best tgk kreative tp bab sepah kadang2 naik hangin jgk kalau tak sampai 5min masuk bakul dituang balik huhuhu..kdg2 bio ajer 1 hari rumah macam tongkang karam huhuhu