.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, September 19, 2010

Baby Raya Baby Bergaya Contest





Sempena contest yang dianjurkan, mummy nak upload gambar Eryna sebab Eryna dah sampai umur 1 tahun masa Raya kedua dan harap My Eryna menang..so boleh dianggap sebagai special gift sempena 1st time join contest via blog..

Nama si Comel : Dhya Nur Eryna Binti Mohd Baihakie Asraf
Umur : 1 Tahun dah..
Lahir Pada : 11 September 2009 (Sama dengan Raya Kedua baru2 ni)
Email : sueria_ni@yahoo.com
Nama Mummy dia : Nor Suriani Muda ( Merangkap owner Blog..slam kenal ya)

4 comments:

ibu_BatRiSya @wardah said...

suez ade tinggalkan link kat my contest entry?
sblm anta, pastikan semua syarat di patuhi yer, kalu tak, xleh nak terima penyertaan...=) thanks!

SueZ said...

ader dear..dapat tak?

ibu_BatRiSya @wardah said...

tgalkan link kat entry contest yg ni tau..

http://wardazri.blogspot.com/2010/09/baby-raya-baby-bergaya-contest_15.html

bukan kat entry senarai peserta..yg tu xvalid..
sori yer..perlu berlaku adil kat peserta lain..hehhe

ibu_BatRiSya @wardah said...

senang, sue tgk contoh peserta lain k..
actually contest lain pon mcm tu gak..byk nak kena patuhi syarat2...kene baca betul2, satu2 syarat tu..buat check list ke...

kat sini pon ade byk pembetulan u kene buat, cth, banner penaja xde langsung..tlg check satu2 syarat contest tu ye...