.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Saturday, September 25, 2010

i-love-u-contest-jom-join



saLam semua..saya pun nak gak Join contest cik asrah..aku nak cakaP kat sini..I LOVE U MY HUSBAND..BIAR SEMUA TAHU YANG AKU SANGAT MENCINTAI DIRI MU..kerana diri Mu sangat berharga..macam iklan plak..yer la..bayangkan, kalau tak der suamu aku ni, macam mana aku nak dapat bb comel macam ERYNA tu, mummy pun sayang kamu ERYNA..aku rasa sangat bertuah sebab dapat memiliki husband yang penyayang dan memahami aku..aku ni bukan perfect pun..masak pun tak reti..kadang kadang aku malu ngn suamuIaku, Dia yang selalu masakkan untuk kami sekeluarga..sampai kan bubur untuk anak pun dia masak..sedap plak tu..sempena Hari lahir dia ni, aku skali lagi nak cakap ..I LOVE U SO MUCH..MUAHHHH...

oleh sebab banner tak leh nak letak..saya masukkan link ya..klik ajer ini.. http://mizzfrogycute.blogspot.com/2010/08/i-love-u-contest-jom-join.html

tag : http://ctzueirah.blogspot.com/
http://cikepal06.blogspot.com/
http://teacherzai.blogspot.com/

No comments: