.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, September 4, 2013

Its Matta fair...Travel Fair PWTC 6-9Sept 2013

Matta fair datang lagi no...







so ada yang nak travel..boleh lah singgah....tapi perlu ingat, ada entrance fee kena bayar....

so boleh tengok kat http://micem.matta.org.my/ website...entrance fee 4.10RM ajer per day...

Tak dok ler mahal sangat kan banding kan dengan offer untuk travel giler2 tu...

so kat sini, Suez nak citer pasal satu travel agency...FUN AND SUN HOLIDAYS SDN BHD .

Dia mainly fokus pada CIS market..yang ada tan tan tan tu....

iaitu Russia dan Uzbekistan..

Pakej2 dia memang menarik lah..murah dari pasaran....antaranya :-




DISCOVER UZBEKISTAN WITH FUN & SUN HOLIDAYS

Kuala-Lumpur – Tashkent – Bukhara – Samarkand – Tashkent – Kuala-Lumpur
7 days/6 nights




MUSLIM GROUP TOUR

Kuala Lumpur –Tashkent – Urgench (Khiva) – Bukhara –Samarkand -Tashkent – Kuala Lumpur
7 days/6 nights
  


UZBEKISTAN plus RUSSIA

DURATION:  in Uzbekistan: 5 days / 4.5 nights
                        in Russia:        3 days / 2 nights
ITINERARY: Kuala Lupmur-Tashkent-Samarkand-Bukhara-
                        Tashkent-Moscow-St.Petersburg-Tashkent-Kuala
                        Lumpur
START:           Wednesday



F&S Holidays – Uzbekistan Pearls Tour
 (6 Days / 5 Nights)
 


So, yang nak kenal tu meh meh lah singga booth dia : 1033 , Hall no 1.


Face book : funandsunholidays



So......jom ramai2 serbu

No comments: