.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Monday, September 30, 2013

Nutriferon Start hari ini - 30/09/2013 untuk Eryna dan Zara

Pepagi dah excited nak tulis diary..

actually nak buat tanda untuk diri berapa haribulan consume Nutriferon...untuk tingkat kan imum anak2 comel Su ni...


So 30 / 9/ 2013 officially comsume Nutriferon untuk Eryna dan Zara tersayang ...

So hari ni. 1 sachet bahagi kepada 2..sorang separuh..Eryna massukkan dalm susu. zara dalam bubur...so, kita tengok tahap imune diorang..

Suez rasa invest untuk sihat lebih baik dari invest kat doctor di klinik....

betul tak????

nak tau apa itu nutriferon, jom baca sini..

Nutriferon Shaklee


No comments: