.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, October 9, 2011

expedisi mencari asam pedas di Area PJ ,Selangor dan Kl.

Sejak smlm aku duk survey nk mkn asam pedas..search internet,maner yg sedap,akhirnya ader terbaca kt satu blog,dia kt kedai ni asam pedas paling sedap di dunia,wah paling sedap di dunia tuh..
So aper lg,aku ,husband dan si tecik p lah kesana slps br rumah kwn..eh alang2 ku sebut kawan,happy besday Yaya,ank cik pah..si comel.

Kami menuju ke restoren,jeng2..kafe bawang merah..ni lh nama kafe yg dikatakan paling sedap di dunia. Dekat SJMC,Subang jaya. Namun aper kn daya,malam tu asam pedas dah habis.tapi serius,masakan dia mmg sedap,kami order nasi goreng kampung,marveloussss.

1 comment:

ct N honey said...

betul2 nak makan ni,sampai survey di intenet,...