.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Monday, November 8, 2010

Muzik-Muzik tahun ini Milik Siapa????


Malam ini..8hb November...Muzik2 separuh akhir sedang berlansung..agak2 siapa akan jadi juara.......mmmmm kita tengok ajer lah tapi pada firasat aku lagu2 artis baru akan menang contohnya Hafiz..mungkin Noh (Hujan)..yang penting banyak generasi muda yang baru dipertandingkan...dan yang paling penting..Faizal tahir mesti ader...hihihi..suara dia Best wokkk....

ni senarai lagu dan tarikh yang akan berlangsung...

8 November 2010

1. Gerak Hati - Azlan & The Typewriter
2. Inikah Cinta - Akim
3. Kebahagiaan Dalam Perpisahan - Shahir
4. Mencari Konklusi - Hujan
5. Cinta - Mohd
6. Noktah Cinta - Hafiz
7. Hujan Bunga Di Kuala Lumpur - Anna Raffali
8. Nadiku - Sabhi Sadhi
9. Cinta Sempurna - Yuna
10. Oh Juwita - Nubhan
11. Sejujur Hatimu - Adibah Noor
12. Hanyut - Faizal Tahir

15 November 2010

1. Tika Masanya - Hujan & Mirwana
2. Manifestasi Cinta - Fiq & Mirwana
3. Kau Harus Ada - Hujan
4. Drama King - Meet Uncle Hussein
5. Menggegar Dunia - Adam & Stacy
6. Tolong Ingatkan Aku - Anna Raffali
7. Jahat - Stacy
8. Susun Silang Kata - Aizat
9. Cinta Kosmik - Fabulous Cats
10. Ku Ada Kamu - Adira
11. Sofea Jane - Black
12. Adrenalin - Faizal Tahir

22 November 2010

1. Realiti Dewi - Alyah
2. Pelita - A.P.I
3. Berlari - Tomok
4. Extravaganza - Bunkface
5. Bersamamu - Joe Flizzow
6. Selamat Malam - Faizal Tahir




Nampak gaya semua hebat2...Black mungkin akan menjadi pesaing hebat untuk Faizal Tahir.. Yuna..mmm tak yah nak pertikaikan..suara memang best..original beb...dia punya performance pun bagus..cepat aje boleh sampai UK..inilah yang kita nak carii..Yuna..I undi U..hihihi...muka pun cantik..manis..kalau aku ni muka cam yuna..suara cam yuna..fuh..mesti laki aku tak bagi keluar..hahaha..yer ker abg???atau aku yang perasan???perasan bagus aper....


Aku harapkan suatu keajaiban akan berlaku lagi macam tahun lepas..bakat2 generasi baru harus di angkat...baru industri akan maju..tapi yang tetap menjadi juara Muzik2 dan admire sampai skrg..Siti Nur Haliza...tak der yang dapat lawan punya..caya lah kak Siti...

No comments: