.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, August 17, 2011

Jom berbuka dalam Hujan...weeee...weeeee...

Apa macam korang berbuka 17Ramadhan?apa menu..hihihi bg yang bujang aku dah tau,mesti menu bazar punyer,tak lupa jugak bagi yang bekerja,menu bazar..cuma suri rumah mampu buat menu sedap tertarik ko memang gebom ni..aku?nampak gaya hujan kat Kl ni,tak tau lah sempat tak berbuka kat rumah ngan mr husband n little princess.macam x sempat ajer..kalau nak ikutkan,agak lebat ujan di Kl tapi kat aku duk sekarang cuma muzik guruh ajer,diikuti lampu neon petir..plus Showerrr dari air original,best ni klu leh main ujan,lama tak main,zamankecik ader lah main..apa2 pun selamat berbuka semua tak kira dimana anda berada dan buka puasa dengan apa..

Siapa nk tmn sy makan?sy kat kfc ni..tapi lalu kah aku makan ayam kfc slps tgk video?of course tidak jadi kita makan fren fries or tart dia,sedap tart kfc tau

3 comments:

ade2mama said...

Iklan:jommmmmm gy sahur kt mcd..ade promosi lemang murah..bgtaw kwn2..

maen hujan???.jgn2..jgn xajk uhhu..
kfc tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
abtu lpas bwu mkn kfc..dinner plate..hahahaha.jeles???
huhuh..

ct N honey said...

setakat ni belum berbuka puasa di luar lagi...sbb masih rajin masak..he..he..

ummu aufa said...

hoho..sy lak malas nak masak kat umah=p, makan simple2 jer..hoho..alamak, teringat kfc la pulak..=)