.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, August 2, 2011

Kenyataan Apex Vs Elia tentang hubungan mereka

Mmmm macam2 kan...cam ni lah bila time gaduh or ader tak sefahaman..time bercintan...kepit sana sinun kan...tapi apa boleh buat, masing2 nak tegakkan penderian masing2...Ahad lalu Apex bagi kenyataan nak putus tunang dan kata tiada orang ketiga...tup2 isnin, Elia pulak bagi kenyataan...kata memang ada hubungan orang ketiga dan tak tahu pasal Apex nak putus tunang..cam ner ni dik oii?

Actuaaly , saya suka ngan pasangan ni sebab dua2 nampak chinese look..nanti anak mesti cam chinese look kan..

So kak tipah doa, adik Elia dan Apex boleh settle dan hingga ke jinjang pelamin...
Ishh tetiba aku rasa jadi wartawan plak...

Note : Saya ni suka baca blog Elia..selalu sangat hinggap cuma tak komen sebab Elia tak berminat nak layan pengomen kelas bawahan ni, lain ler kalau wartawan interview ...yer idak ? Satu yang tak pasti hal Elia..dia sebenarnya bertudung ke tidak? kejap bertudung kejap tak..klu tak pakai, baik jangan pakai terus...berdosa main2 kan perintah Allah...semoga aku dijauhi dari sifat2 munafik..amin....

http://www.hmetro.com.my/articles/2011080100314320110801003143/Article

2 comments:

ade2mama said...

xpela..law ade jodoh adela tu:)
yg pntg kte jge dri kte dlu:)
kn3?

SueZ said...

betul2....tak der sudah yer idak...tak ader ambik awak..kihkihkih