.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, February 17, 2011

1st giveaway sayangku faish


dan saya join contest ini dari blog tuan punya tahi lalat macam siti nur haliza ;-



dan saya nak tag blog kawan saya :-

zu story dah bgtau dia..

Harap Dak Danial cabut ler nama saya..hihihi..

p/s : awak cantik ler wlaupun ader anak..macam belum kawin..anak awak dah 2 eh?
kalau sudi email lah petua awak kat saya..walaupun permintaan saya ni tak der kaitan ngan GA awak..serius awak cantik..



4 comments:

siti_Zueirah said...

sue..aku dah join dah..tq..aku tag ko jugak tau...

Gieyana said...

gd luck yer..Sheila mmg cantik..pernah jumpa dier b4..:)

SueZ said...

wah yer ker.. ibu sekarang cantik2 kan..

gieyana..awak pun cantik..badan maintain..i wish saya macam u and sheila..

shi3la said...

wahhhhh ader gosip kat sini eh...hahaha..
takderlahh cantik sgt..tahi lalat tuh tipu jerk pinjam kat dato Siti punyer jap..:)

Rahsia..?rahsia beromen sayer adelahh...hahahaha...sy tengok Sue pon chantek la..manis jer orgnyer..:)

ok Sue Tima kasih banyak-banyak sudi join dan meriahkan GA sy yer.Gud Luck k..:)