.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, February 15, 2011

CABUTAN BERTUAH BERNILAI RM100.

in dari blog.. finalboey.blogspot.com

ni BUKTI SAYA UNDI..

Saya dah undi..no 49..
tentang bagaimana cabutan ini berjalan..jawapan dia dari blog awak kan..

di bawah ni..:-

Straight to the point, tujuan aku buat cabutan bertuah ini ialah untuk minta tolong kat korang untuk undi aku kat satu pertandingan ni dan sebagai balasan, aku adakan cabutan bertuah RM100 untuk korang.

4 ORANG PEMENANG akan aku kontak untuk memenangi rm100 setiap seorang!

Caranya simple je:

1) Undi aku kat link yg aku akan bagi kat bawah

2) Tinggalkan link korang kat ruangan komen di bawah entry ini supaya aku taw sape yg undi

3) itu je, xyah susah2 :D

BUKTI:

Sebagai bukti korang telah mengundi aku, aku just mintak korang snap (print screen) gambar bukti yg menunjukkan korang dah mengundi dan buat satu entry bertajuk "CABUTAN BERTUAH BERNILAI RM100".

Letakkan gambar yg korang da snap tadi kat situ, ceritakan sedikit bagaimana cabutan ini berjalan dan tag dua orang rakan (atau lebih).

Untuk lagi mudah untuk korang menang, sekiranya orang yg korang tag tu menang, automatik lagi rm100 ialah kepunyaan korang, amacam ok kan?? :D

So bertambahla chance untuk korang menang orait?

LINK:

Okey dibawah ini ialah link tempat untuk korang undi aku kat pertandingan tu (oh ya jgn lupa on facebook)

klik SINI
lepas da klik korang akan ke satu page, ikut je 4 instruction kat gambar bawah ni untuk undi aku

JANGAN LUPA INI STEP JUGAK:-

1) tekan "MUG SHOT"

2) TEKAN "latest"

3) Klik butang page seterusnya sampai jumpa gambar aku (ID NO: 30377B Muhammad Norhan)
berita baik, sekarang da boleh search by name, search je nama aku

4) vote untuk aku (jangan silap vote lak)

SAYA NAK RM100 tu..dan kawan saya yang bawah ni pun patut dapat jugak..

a) letopkeypad.blogspot.com    sebab dia pun join..
b) http://www.elizadianna.com/  kawan baru saya

No comments: