.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, February 15, 2011

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!

Ni contest from Gieyana...ooo cantik nama..nak tulis dalam list bakal nama anak lah..boleh tak?..hihihi


Contest ni di anjurkan oleh gieyana79.blogspot  hah jom ler join reramai..

Kenapa saya nak join GA ni..adakah sebab Birthday gieyana..mungkin..sama2 lah kita meriahkan GA Gieyana.. dan sememangnya kamu nampak sangat muda dear..paling saya suka tengok gambar awak peluk husband tu..ngan anak sekali..sangat menarik..awak sangat bergaya..


ni lah gambar yang saya maksudkan..,memang cun r..saya harap anak saya besar nanti..boleh ambik gambar camni jugak..awak jangan marah eh saya copy gambar awak ni..yang penting..saya SUKA GAMBAR ni..cantik...awak nampak sangat muda walaupun Nureen dah nampak dara..chewah..mesti bangga kan bila org cakap kita jalan dengan adik..saya pun bangga tau..bila orang cakap..adik ker? pastu dengan kembang bontot jawab..eh tak lah..ANAK..itu maknanya, I'm look Younger..

2 comments:

Gieyana said...

suez..seriusly sgt touching dgn ur entry nie..thks for da wishes.hope we will keep in touch k..

thks psl sudi joint my GA yer..terharunya dgn da wishes..:D

nor said...

hihihi..but trully is...u look younger..then nureen tak nampak cam ur daugther..like sista ajer..