.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Friday, March 25, 2011

Seksinyer Dik Oooii....

mieraliyana Miera Liyana Pakai Baju Seksi Sampai Nampak Bra Lutsinar.

Siapa kenal adik ni..ooppssss..adik ker? entah lah..aku suka dia ni sebab comel tapi bila aku terserempak ngn gambar ni kat image google.. yang menyakitkan mata ku ini..terus tak suka..ko bayang kan..macam isteri beckham dah...sapa tu Victoria,...giler punya seksi..siap nampak yang benda alah lutsinar tutup puting tu...agak2 lah wei..kamu tu islam..aduh,..tapi aper pun ..aku nak tegur jugak..kalau cam ni baik tak yah berlakon jadi watak baik..kecian watak yang awak lakonkan..baik amik watak pempuan yang elegent macam maria farida tu ha..dia punya watak sesuai ngn dia..metropolitan...

Kalau nak tau...pelakon ni nama Miera Liyana..alah yang berlakon Kamelia Katrina dengan Ilyana tu..

Dengar kabar : bila tanya tak takut kontroversi ker?..dia jawab..nampak sikit ajer..nak nampak kelainan..memang nampak lain lah dik non...

actually banyak lagi gambar artis seksi tapi ni tang pertama aku tengok nampak "tut"...kalau ader bagi tau..nak gak cuci mata tengok saiz nasi lemak...

sexy malaysia celebrity dia ni berlakon citer awan dania, jadi jasmin ker yasmin ntah wataknyer..tak tau r nama aper...tapi yang best laki tu..leh pegang bontot free...jangan tergesel kat depan udah...kan bangun adik aper cer?,,,opps lucah plak hari jumaat ni..mengucap..mengucap...

No comments: