.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, March 2, 2011

Saya menang..Pak cik menang MOTOR hah..

Semalam saya rasa sangat sedih..memang perasaan yang kecewa dan frust sebab tak dapat bantu adik aku..memang perassan saya lagi teruk dari putus cinta dulu r, sebenarnya adik saya ni adik yang di takdirkan hidup dalam ketidak selesaan, mcam dia kata..macam anakorg tak nak..tak per dik, nanti k.long usahakan utk beli aper yg kamu nak k..

Dan Malam tu, memang saya tak der mood, memang moody, sampai husband pun perasan dan banyak kali tanya..then, tergerak hati nak check email, bila saya buka email, saya dapat satu email dari ummi zayda, subject berbunyi..tahniah..wah baca email, pastu saya klik ke link ini, rupa2 nya saya bertuah ..oooo suka2.. entri saya dapat cabutan bertuah..ni entry saya Ummi Zayda's contest Thank you dear..saya dah email detail..hihihi


Pastu yang best lagi, saya tgk komen kat shoutmix, ader komen dari kawan baru..gieyana..best kan nama ni..saya dah choop dah nama ni utk next princess..hihihi..pastu saya tengok lah blog gieyana..YA ALLAH..saya menang lagi..thank you dear..ni entry saya Gieyana's Contest untuk contest ni, dan ini pengumuman saya menang
Wah, dari terus tak der mood, terus bangun melompat hah..sampai laki saya naik hairan..

Pendek kata.. PAK CIK MENANG MOTOR...hahahaha..betul orang kata, setiap kesedihan akan datang kegembiraan..begitulah sebaliknya..saya amat berterima kasih pada kedua2 penganjur yang best ni..

Thank gieyana79 dan ummi zayda

I am Happy...Horayyy~~~~



pssttt : nak tau hadiah..tunggu...mmmm i like..

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tahniah suez!

pinky momma dtg melawat di pagi ari..
kawan ngan gieyana mmg best!
sporting kan dia..ummi rocx + gorjez..
hope kite pn leh jd kawan =)
eppy blogging dear..

Gieyana said...

hahaha..1st at all sy nk giler lompat kegirangan psl pinky momma puji melangit nok!hahaha...

Congrate2 k dear..betul ckp kamoo tue.setiap kesedihan tue psti da hikmahnya..Allah turunkan dugaan kt kita sbgai tnda Dia syg pd kita..n kita perlu tabah k..

SueZ said...

wah..korang memang ROCX..hahaha..besh2..rupanyer best jugak kwn2 kat blog kan..dulu blog ni saya wat luahan hati..hihihi..sekarang leh jd tmpt cit chat..huhuhu best..thank to pinky momma and gieyana..