.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Friday, June 17, 2011

Kopek Hot Kopek Cool!!!!

Mmmm ntah naper pagi ni teringat sesuatu.. sesuatu bacaan yang aku baca dari suatu tempat..

seorang wanita bercerita.. semasa duk mengurut breast nya di dalam bilik bersama anak..si adik bertanya kepada si abang...

adik : kenapa mama tak bagi kopek tu kat kita, kan best kalau dapat minum susu dari kopek mama.. abang sebelah, adik sebelah.. tak payah minum susu dari botol..

abg : ish adik ni, kopek mama tu sebelah HOT sebelah COOL , macam water dispenser rumah kita... sebab tu mama letak susu dalam botol, sebab mama dah campur HOT and COOL ..

note : ayat sebenar diubah suai sikit ya...
Aish.. naper lah aku teringat citer ni pagi Jumaat yang mulia ni... ...

No comments: