.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Monday, June 27, 2011

" Mr M" ada affair ngan semua orang?

Siapa kata dia tak pernah kenal Mr M...sila bagi tau..tak der punyer..semua orang kenal MR M...ada yang jadi best friend lagi....jangan nak tipu lah tak pernah kenal Mr M..siap panggil nama dia lagi, ooohhh M  , ..ni ..kalau Mr M jadi kawan baik bahaya...tak maju lah hubungan dan perhubungan...

siapa mr M?

mesti lah
 *
*
*
*
*
*

Mr MALAS...

dia kan baik ngan semua orang even orang tak nak dia...

2 comments:

ct N honey said...

mr.m ni kalau dah melekat,mmg susah nak tanggalkan..

PinKy MoMMa said...

saya benci berskandal ngan mr.M ni huhuhu..
x jadi keje dibuatnya ;p