.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Sunday, June 26, 2011

Mata Panda Untuk MASTERCHEF AUSTRALIA

This I call addict...kenapa? SEBAB..setiap minggu aku akan tunggu this marathon episod..kenapa? aku suka this late SHOW lah..its called MASTER CHEF AUSTRALIA... even aku bukan master chef dirumah..tak dinafikan., suami aku masak lagi sedap...
kenapa aku suka rancangan ni? sebab aku suka tengok peserta bersungguh2 dalam setiap task , jugak cara hidangan..klu kat rumah, ada nak hias cantik macam tu? ada lah tapi bukan selalu..jarang lah orang nk hidang cantik cam  gitu..alah2 hotel tu..
So, sapa2 berani jadi mata panda macam aku.., Layan sampai 5 pagi.. jom join aku setiap pagi AHAD, di StarWorld channel...habis, terus tunggu Solat Subuh k.. pastu kita tido waktu siang.. TERBAIK WOK....
 Official page dia.. http://www.masterchef.com.au , ada recepi yg best, amik yang halal ajer ok..

 maaplah, bahasa rojak lak, almaklumlah tengok tengok citer orang putih..

No comments: