.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Tuesday, June 28, 2011

Siapa Mama Hot Vs Mama Cool

Hahahaha..ni Entry suka2..siapa mama hot? siapa mahu jadi mama cool?

So hari ni, saya nak lantik Pinky Momma jadi mama Hot ..... dan siapa lak nak jadi mama cool?

Ok ..mama cool kita lantik Mama Nurin ... Dia memang cool

Kenapa si dia bawah ni hot? jom terjah blog dia Pinky Momma



Kenapa momma kat bawah ku panggil Cool? jom terjah jugak.. gieyana79



Yang penting aku suka blog korang..hari 2 aku p baca even ku tak meninggal jejak..saja nak jadi secret admire..hahaha

kepada yang lain, akan ku buat entry jugak..tunggu....

Jom register HB!!!

3 comments:

PinKy MoMMa said...

alorlorlor terharu nye..mana ada hot yang..
hangit ada la hahaha..

thanx ye for ths entry..suka ;p

gieyana tu lg hot eva yang..selimmm je huhuhu

SueZ said...

pinky..u hot lah...suka u yang sentiasa menhotkan diri...hihihi

gina..dia cool and soft... pinky, u soft jugak ..hahaha

Gieyana said...

try nk komen lg boleh ker idak..:)

alalala..cool mama lak dier..ai biasa2 jer nieyh..:)