.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Thursday, June 16, 2011

Lawak hari ini...Curi curi wang malaysia kalahkan 1.8juta FB page?!!!

Hari baca paper THE SUN ..  rasa nak gelak pun ada... kenapa? laman facebook yang free , maknanya face book FREE ok , tak payah bayar satu sen pun ... then satu fan page " Curi-curi-Wang-Malaysia , semalam baru 11380 like tapi hari ni pukul 9.24am dah 49,748 likes..cepat kan.? web ni baru jer buka hari selasa tak silap.. bayangkan 3 hari dah 49748 likes.


Blog yang depa dok lawan tak tau bila buka baru 30589 like pukul 9.28am tadi... web apa? web yang harga 1.8juta nak maintain tu lah..,. cuti-cuti 1Malaysia . Bayangkan... bayangkan macamana web yang ada 49K likes boleh maintain tanpa bayar 1.8juta..agak2 kalau web curi curi wang Malaysia kena bayar untuk maintenance, berapa juta depa mahu?  mesti pergi 2.5juta...

Apa apa pun, KITA JANGAN MEMBAZIR.. ramai lagi rakyat miskin di luar sana..

takkan nak tunggu pokok tumbang atas rumah baru nak pindah kan depa... alasan sebab sebab tak dapat di elakkan ... tapi bagi aku bukan sebab sebab tak dapat di elakkan , sebab dia kami tak efficient dalam kebajikan rakyat... ni aku tengok berita pagi tadi... tengok lama mana kena tunggu dapat rumah DBKL... 3 tahun.. tu pun nasib baik Tuhan tolong bagi pokok tumpang, kalau pokok tak tumbang, mahu pergi 5 tahun tunggu kerana sebab sebab tak dapat dielakkan katanya...

apa apa pun.. LU PIKIR LAH SENDIRI ...

P/S : KALAU AKU ADA PELUANG, AKU NAK JAGA WEBSITE 1.8JUTA TU..MAKAN 7 KETURUNAN TAK HABIS .... HAHAHAHA...24 jam aku sanggup ngadap FB nokkk...

No comments: