.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, May 18, 2011

Mengumpat aku eh...!! aku tahu

Hari luahan tak puas hati aku...agak2 r nk kata kat aku pun...macam lah ni zaman tak der teknologi...
dan salah ko terang2 tak jawab soalan aku, of course aku akan tanya selagi tak dapat jawapan...lain ler ko ada depan mata, leh aku tanya terus..
ooo pandai, tak puas hati ngan aku , ko g cakap bahasa ko kat boss aku..tak per2....ko tak tahu aku punyer maki enkau dalam bahasa ganu aku..
ko ingat kat internet tak der kamus Russia ker? aku leh cari lah apa ko tulis kat email tu walaupun huruf dia macam cacing kerawit yang berak tak lepas...

EEiii sakit hati aku...tak per2, nanti aku dah expert bahasa rusia..tengok lah engko...aku balas email ko dalam bahasa russia...baru ko tahu langit tinggi rendah...
.
.
.
.
.
.
.
.


ARgghhh tak puas hati aku...

                                              

No comments: