.

Korang Klik..saya akan Klik balik..just inform me K

Wednesday, May 4, 2011

Kenapa MILK a DEAL itu Best!!!

Entry suka suki aku..kenapa milk a deal? Milk  A deal ni satu laman web yang bagi Offer kow2 punya... macam bagi kopun..save ader dari 50% sampai lah ker 80%..lebih pun ader oooo...


milk a DEAL

yang ni punya offer

RM33 instead of RM198 for Manicure + Pedicure + Underarm Waxing / Threading + Hand & Leg Paraffin + French Glitters at Nails Jewel, Aman Suria [83% OFF] manicure ni beb...83% off....

Yang pasti, kat milk a deal ni..kebanyakkan nyer offer bab kecantikan.... ooo sesuai untuk wanita..hahaha


Nak tahu lebih....kome2 kli ajer kat add tepi side bar aku tu..selalu sangat aku tgk milk a deal tu wat promotion and bgtau mana ader offer..

No comments: